Homepage - Bijbanen

Spoelkeuken medewerkers- parttime - Utrecht
-Part-time (overdag)-Part-time (avonden)-Part-time (weekenden)-
-Utrecht-

Bedrijf
XL HESS algemeen

Bedrijfsprofiel
XL Studenten Uitzendbureau is voor haar opdrachtgever op zoek naar: Spoelkeuken medewerkers - 16 uur Onze opdrachtgever is een restaurant in het historische centrum van Utrecht. Je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of diner waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van biologische en lokale producten. Daarnaast faciliteren ze ook vergaderingen en congressen.

Vacature Informatie
Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar spoelkeuken medewerkers. Jij zorgt er niet alleen voor dat al het gebruikte servies weer netjes schoon wordt, maar zet het ook terug op de juiste plek. Daarnaast ondersteun je de keuken waar nodig en zorg je er aan het einde van je dienst voor dat je alles netjes achter laat. Je Komt te werken in een jong team waar altijd ruimte is voor een grapje. Tijdens piek momenten moet jij wel van aanpakken weten en de afwas in een mum van tijd wegwerken. De keuken en de gasten zijn van jou afhankelijk, want wanneer er geen schone borden zijn kunnen de gasten ook geen eten krijgen. We zoeken dus een aanpakker die kan knallen wanneer het nodig is en daarnaast ook nog eens secuur werkt. De dagen waarop er ondersteuning nodig is kunnen erg wisselen. De ene keer zal het doordeweeks zijn terwijl er de andere keer juist in het weekend hulp nodig is. De diensten zijn over het algemeen in de avond, maar soms kan het ook voorKomen dat je in de middag werkt. Dit alles natuurlijk altijd in overleg met jouw beschikbaarheid en agenda. Het salaris ligt tussen de EUR8,33 en EUR9,34, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hier bovenop ontvang je nog 18% aan reserveringen. Ben jij die harde werker die we zoeken en zoek je een bijbaan in Utrecht? solliciteer dan direct!

Werkzaamheden
- Afspoelen servies; - Gebruik professionele vaatwasser; - Afwassen keuken benodigdheden; - Terugplaatsen servies op juiste plek; - Schoonmaak werkzaamheden.

Functie eisen
- MBO werk- en denkniveau; - Woonachtig in regio Utrecht; - Ervaring met spoelkeuken werkzaamheden is een pre; - Flexibel beschikbaar; - Aanpakker; - Fysiek sterk.

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Minimale Vooropleiding:
Studierichting:
Landbouw / Natuurlijke Omgeving / Natuurwetenschappen / Chemie
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Techniek / Technische Wetenschappen / Logistiek
Gezondheidszorg / Sport & Beweging
Onderwijs / Taal / Cultuur / Kunst
Informatica / Computerkunde / Grafische Vormgeving
Gedrag en Maatschappij
Juridisch / Rechten en Bestuurswetenschappen
Wiskunde / Econometrie
Horeca / Toerisme / Facilitair


Overige Informatie
Sector: Horeca - Catering - Hostess
Schoonmaak
Regio: Utrecht
Dienstverband: Part-time (overdag)
Part-time (avonden)
Part-time (weekenden)

[Solliciteren op deze baan? Schrijf je in op studentenvacature ...]
[Al ingeschreven op studentenvacature? Reageer hier...]
[Klik hier om terug te gaan naar de Vacaturelijst ...]