Homepage - Bijbanen

Spoelkeukenmedewerkers - Parttime
-Part-time (overdag)-Part-time (avonden)-Part-time (weekenden)-
-Amsterdam-

Bedrijf
XL HESS hotels

Bedrijfsprofiel
XL Studenten Uitzendbureau is voor haar opdrachtgever op zoek naar: Spoelkeukenmedewerkers - Parttime - Amsterdam Onze opdrachtgever is een luxe 5 sterren hotel in het centrum van Amsterdam. Hoge kwaliteit en service staan hier centraal, gecombineerd met een gemoedelijke en warme sfeer. In het hotel zijn een restaurant, bar en lounge aanwezig waar gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, een snack of een drankje aan de bar.

Vacature Informatie
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar spoelkeukenmedewerkers. Jij bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van alle borden, bakjes, schoteltjes en ander serviesgoed. Daarnaast zorg je ervoor dat het bestek en de glazen er smetteloos uitzien en ondersteun je de keuken door gebruikte potten en pannen af te wassen. Je maakt gebruik van een professionele vaatwasser en zorgt ervoor dat alle producten terug gezet worden op hun oorspronkelijke plek. Je Komt te werken in een groot en gezellig team waar een gemoedelijke sfeer hangt. Medewerkers geven aan dat ze zich hier echt thuis voelen en dit wordt ook uitgestraald naar de gasten. Het hotel is 7 dagen per week geopend en de werktijden kunnen wisselend zijn. We zijn op zoek naar een representatieve spoelkeuken medewerker die snel kan werken, secuur is en goed in teamverband werkt. Door het hoge niveau van het hotel verwachten we van jou dat je een representatieve uitstraling hebt en flexibel ingesteld bent. Daarnaast ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar en kun je ook communiceren in het Engels, aangezien dit de voertaal is in het hotel. Het salaris is als volgt: 21 jaar en ouder: EUR 9,58 20 jaar: EUR 8,62 19 jaar: EUR 7,66 18 jaar: EUR 6,48 Hier bovenop ontvang je nog 18% aan reserveringen. Kan jij niet wachten om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan meteen!

Werkzaamheden
- Serviesgoed afspoelen; - Bestek en glazen schoonmaken; - Gebruik professionele vaatwasser; - Terug plaatsen spullen.

Functie eisen
- Mbo+ werk- en denkniveau; - Woonachtig in Amsterdam; - Flexibel beschikbaar; - Representatief; - Kennis van Engelse taal; - Aanpakker; - Teamplayer.

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Minimale Vooropleiding:
Studierichting:
Landbouw / Natuurlijke Omgeving / Natuurwetenschappen / Chemie
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Techniek / Technische Wetenschappen / Logistiek
Gezondheidszorg / Sport & Beweging
Onderwijs / Taal / Cultuur / Kunst
Informatica / Computerkunde / Grafische Vormgeving
Gedrag en Maatschappij
Juridisch / Rechten en Bestuurswetenschappen
Wiskunde / Econometrie
Horeca / Toerisme / Facilitair


Overige Informatie
Sector: Horeca - Catering - Hostess
Schoonmaak
Regio: Amsterdam
Dienstverband: Part-time (overdag)
Part-time (avonden)
Part-time (weekenden)

[Solliciteren op deze baan? Schrijf je in op studentenvacature ...]
[Al ingeschreven op studentenvacature? Reageer hier...]
[Klik hier om terug te gaan naar de Vacaturelijst ...]