Homepage - Bijbanen

Horeca medewerkers bij bekend theater - parttime - Amsterdam
-Part-time (overdag)-Part-time (avonden)-Part-time (weekenden)-
-Amsterdam-

Bedrijf
XL HESS algemeen

Bedrijfsprofiel
XL Studenten Uitzendbureau is voor haar opdrachtgever op zoek naar: Horeca medewerkers bij bekend theater - parttime - Amsterdam Onze opdrachtgever is een theater in Amsterdam waar naast diverse voorstellingen ook evenementen worden georganiseerd. In de verschillende zalen kunnen zakelijke bijeenkomsten plaats vinden, maar hier is ook ruimte voor een bruiloft of receptie. Voor of na voorstellingen kunnen de gasten in de foyer genieten van een hapje en een drankje.

Vacature Informatie
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar horeca medewerkers. Bezoekers van de voorstellingen, evenementen of bijeenkomsten kunnen bij dit theater genieten van een heerlijke maaltijd. Dit wordt bereid in een open keuken waar ze met een dienblad langs kunnen lopen. De producten worden vers bereid en worden afgerekend aan de kassa. Als horeca medewerker ben jij verantwoordelijk voor het buffet. Jij zet alles klaar, vult producten bij, zorgt ervoor dat alles netjes is en rekent af met de verschillende gasten. Ook kun je ingezet worden in de spoelkeuken van dit bedrijf. Hier zullen je werkzaamheden bestaan uit het in en uitladen van de vaatwasser, zorgen alles weer opgeruimd wordt en de hele keuken weer spic en span is. We zijn op zoek naar iemand die zowel ingezet kan worden bij het buffet als in de spoelkeuken. Je komt te werken in een professionele omgeving met een specifieke doelgroep. Door de verschillende programma´s zien je dagen er nooit hetzelfde uit. Zo zal er bijvoorbeeld de ene avond een dansvoorstelling zijn, terwijl er de volgende dag een zakelijk congres of een intieme bruiloft wordt georganiseerd. Wij zijn op zoek naar iemand die er niet van houdt om stil te zitten. Jij bent continu bezig met controleren of alles in orde is en op piekmomenten weet jij hoe je moet knallen. In contact staan met verschillende mensen zit in je natuur en daarnaast ben je secuur en representatief. Daarnaast verwachten we van jou dat je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent en zowel overdag als ´s avond zou willen werken. Een super leuke vaste bijbaan naast je studie dus. Voldoe jij aan bovenstaande omschrijving? solliciteer dan meteen!

Werkzaamheden
- Klaarzetten producten; - Producten controleren op kwaliteit; - Aanvullen buffet; - Kassa werkzaamheden; - Vaatwasser in- en uitruimen; - Zorgen dat de keuken schoon blijft.

Functie eisen
- MBO werk- en denkniveau; - Woonachtig in Amsterdam; - Flexibel beschikbaar; - Catering ervaring is een pre; - Representatief; - Aanpakker; - Zelfstandig.

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Minimale Vooropleiding:
Studierichting:
Landbouw / Natuurlijke Omgeving / Natuurwetenschappen / Chemie
Bedrijfskunde / Algemene Economie / Management / Marketing
Financieel / Administratief / Bedrijfseconomie / Accountancy
Communicatie / Reclame / Personeel en Organisatie
Techniek / Technische Wetenschappen / Logistiek
Gezondheidszorg / Sport & Beweging
Onderwijs / Taal / Cultuur / Kunst
Informatica / Computerkunde / Grafische Vormgeving
Gedrag en Maatschappij
Juridisch / Rechten en Bestuurswetenschappen
Wiskunde / Econometrie
Horeca / Toerisme / Facilitair


Overige Informatie
Sector: Horeca - Catering - Hostess
Recreatief - Sport - Toerisme - Facility
Beurzen - Evenementen
Regio: Amsterdam
Dienstverband: Part-time (overdag)
Part-time (avonden)
Part-time (weekenden)

[Solliciteren op deze baan? Schrijf je in op studentenvacature ...]
[Al ingeschreven op studentenvacature? Reageer hier...]
[Klik hier om terug te gaan naar de Vacaturelijst ...]